Ana içeriğe atla

Nitelikli

How Corporate Health Care Leaders Maintain Their Impunity: The Case of Purdue Pharma's Funding of the Washington Legal Foundation to Attempt to Weaken the Responsible Corporate Officer Doctrine

The ongoing epidemic of narcotic (opioid) abuse, and the resulting rise in the deaths due to overdoses, has focused attention on pharmaceutical companies' aggressive promotion of these drugs which minimized their substantial risk. A recent article in the Intercept showed how the leadership of one such company tried to insulate itself from responsibility for such actions even while such promotions were continuing. Background: Impunity of Top Leaders of Big Health Care Organizations For years, we have railed against the impunity of top leaders of health care organizations.  We have noted that despite numerous legal settlements made by health care organizations of alllegations like fraud , bribery , and kickbacks , almost never do top leaders who presided over these actions face any negative consequences.  Lack of deterrence caused by such impunity appears to be a major cause of  the epidemic of continuing unethical behavior, crime and corruption on the part of large health car

Kervansaray Kahvesi Ve Diğer Ürünler

Son on yılda kahve dünyasında yaşanan hızlı gelişimler, ihracat ithalat kanallarının açılması hem yerel lezzetlerin keşfedilmesinde bir artışa neden olmuştur hem de dünyada üretilen birbirinden farklı kahvelerin yurdumuza gelip tadılmasında önemli bir rol oynamıştır. Türkiye, daha çok çay tüketen bir ülke olsa da son on yılda kahve içenlerin sayısı ile tüketilen kahve miktarı giderek yükselişte olan bir içicilik furyasının doğuşuna tanıklık ettiğimi kanıtlamaktadır.

Kervansaray Kahvesi

İnternet satış noktalarından koliler halinde de satın alabileceğiniz kervansaray kahvesi son yılların en popüler kahve ürünlerinden biri olmaya başladı. Tadının eşsiz aroması ve içiminin farklı kokuları ile insanlar çok geçmeden kervansaray kahvesinin müdavimi olmaya başladı. Ayrıca televizyon ve yazılı medyada yer alan haberlerde uzman doktorların ve aktarların sıklıkla altını çizdiği üzere bu yerel kahve çeşidinin insan sağlığına doğrudan büyük katkıları var. Yaşlılığa karşı direnci arttıran kervansaray kahvesi bu özelliğiyle de diğer kahve çeşitlerinden ayrılıyor. Melengiçlerinden doğal bir karışımından meydana getirilen bu kahvenin ayrıca kansere karşı mukavemet gücünü arttırdığı kanıtlanmış durumda. Kapıda ödeme kolaylığı ve toplu alımlarda indirimli fiyatlarıyla geç keşfedilmiş bu yerel kahvenin uzun yıllarda evlerde, ofislerde yorgunluk kahvesi ve diğer amaçlar için bol bol içileceği açık. Ayrıca içerdiği 7 özel karışımıyla da vitamin deposu olan kervansaray kahvesi diğer kahvelerin aksine az nikotin içermesiyle her yaştan kişinin sağlıklı bir şekilde tüketeceği bir ürün.

Damla Sakızlı Türk Kahvesi

Önceleri kahve merkezleri ve çeşitli cafelerde üretilip halkın beğenisine sunulan damla sakızlı Türk kahvesi günümüzün en popüler içeceklerinin başında geliyor. Bu ürünü de özel paketler ile sipariş edebilirsiniz. Böylece Türk kahvesinin yoğun geleneksel kokusu ile sakız ağacının tatlandırdığı küçük parçacıkların özel karışımını günün her saatinde tatma ayrıcalığına sahip olursunuz.

Yaptat Kahvesi

Kargo ücretlerini kendi karşılayan dağıtıcı firmalar sayesinde çok daha ekonomik bir şekilde satın alınabilen Yaptat kahvesi kervansaray kahvesinin bir diğer çeşidi. Evlerinde, mutfaklarında, iş aralarında özel kaçamak yapmak isteyen kahve tutkunlarının bir numaralı tercihi olan Yaptat kahvesi özel aroması ve kolay içimi ile fark yaratıyor.

Sipariş vermek için tıklayınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar