Ana içeriğe atla

Nitelikli

How Corporate Health Care Leaders Maintain Their Impunity: The Case of Purdue Pharma's Funding of the Washington Legal Foundation to Attempt to Weaken the Responsible Corporate Officer Doctrine

The ongoing epidemic of narcotic (opioid) abuse, and the resulting rise in the deaths due to overdoses, has focused attention on pharmaceutical companies' aggressive promotion of these drugs which minimized their substantial risk. A recent article in the Intercept showed how the leadership of one such company tried to insulate itself from responsibility for such actions even while such promotions were continuing. Background: Impunity of Top Leaders of Big Health Care Organizations For years, we have railed against the impunity of top leaders of health care organizations.  We have noted that despite numerous legal settlements made by health care organizations of alllegations like fraud , bribery , and kickbacks , almost never do top leaders who presided over these actions face any negative consequences.  Lack of deterrence caused by such impunity appears to be a major cause of  the epidemic of continuing unethical behavior, crime and corruption on the part of large health car

Konya'da hizmet veren E-ticaret firmaları

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Konya'da da e-ticaret siteleri ve firmaları bulunmaktadır. Bugün sizlerle, bu e-ticaret sitelerini paylaşacağız.

1- Cin Cin Elektronik
Bir Cin Cin Elektronik Ticaret Sanayi ve Pazarlama LTD. ŞTİ. olumu olan Cin Cin Elektronik, yayın hayatına 1 Ağustos 2017’de başlamıştır. Gelişen sektörde kendine yer bulan Konya merkezli şirket, uygun fiyatlı ürünleri ile de dikkat çekmiştir. Birçok ürün kategorisinde satış yapan Cin Cin Elektronik, ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek Türkiye çapına yayılmıştır.

2- MarketdenEve
Konya'nın yeni nesil online alışveriş merkezi olan Marketdeneve ile ihtiyaçlarınız anında elinizde olacak.

3- Tatil.com
Türkiye'nin ilk online tur organizatörü olan Tatil.com, birçok farklı ülke ve binlerce otelde özel ödeme seçenekleriyle güvenilir bir rezervasyon hizmeti vermektedir. 2005 yılında Konya'da kurulan tatil.com, Türkiye'nin birçok yerinde faaliyet gösteren ofisiyle online rezervasyon yapmayı kolay hale getiriyor. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olan Tatil.com'un 200 bini aşkın üyesi bulunmaktadır.

4- Saatin Adresi
SaatinAdresi, 17 yıldır saat ve optik sektöründe faaliyet gösteren Işık Optik Saat adlı mağazanın resmi internet sitesi olarak kurulmuştur. Işık Optik Saat, dünyaca ünlü birçok markanın bayiliğini yapmakta ve Türkiye distribütörü olarak yetkilendirilmektedir.

5- Intfarming
4 girişimci tarafından 2009 yılında Konya'da kurulan Intfarming, yüksek kaliteli tarımsal faaliyetler bulunma amacı gütmektedir. Hedefini her geçen gün geliştirmeye daha fazla yaklaşan Intfarming, İstanbul Beylikdüzü'nde merkez şubesini de açmıştır.

6- FarmaKasa
Genç ve dinamik kadrosuyla kozmetik, vitamin ve bitkisel ürünleri müşterilerine sunan FarmaKasa, tüm dünyada kabul gören uygun fiyat ve müşteri odaklı hizmeti amacıyla kurulmuştur. Sitenin yönetimi de tecrübeli eczacılar tarafından yapılmakta ve site üzerinden hiçbir şekilde ilaç satışı yapılmamaktadır.

7- Safir Avize
Konya'da hizmet veren Safir Avize, avize ve lambalar üzerine satış yapan bir firmadır.

8- FarmaGross
2015 yılında ilaç ve vitamin satma amacıyla daha önce birçok tecrübesi bulunan üç kişi tarafından Konya'da kurulmuştur. E-ticaret sitesi üzerinden ilaç ve kozmetik alanında satış yapmaktadır.

9- Ufuk Medikal
Konya'da kurulan ve e-ticaret sektörüne geçmesiyle birlikte bayilik hizmeti de veren Ufuk Medikal, koltuk altı değnek, tansiyon aletleri, hasta bezleri gibi ürünler satmaktadır.

10- Makinecim
Alıştığımız birçok site gibi ilan verip satmaya yarayan, sanal mağaza oluşturmaya izin veren Makinecim, Konya’da kurulan ve gün geçtikçe büyüyen bir e-ticaret sitesidir.

11- HerMarkaVar
Konya'da hizmet veren HerMarkaVar adlı e-ticaret firması, internetin yayılmasıyla birlikte tüm Türkiye'ye yayılmayı kendine sorumluluk edinmiştir. Site üzerinden online olarak güvenli sipariş verebilir, havale seçeneği ile birçok bankaya yatırım yapabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar